Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılıkla gelen büyük tepki!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılıkla gelen büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 160.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Burak Sergen,Sabina Toziya,Kenan Çoban, Yalçın Hafızoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı EDHO’nun yeni bölümünde Boran’ın ölümünün acısı var.

Hızır Çakırbeyli çok kızgın, “Her taşın altına bakılacak, taş üstünde taş kalmayacak” diyor… Yani EDHO’da büyük savaş başladı…Hızır hasımlarını bir bir ortadan kaldırırken, düşmanları da boş durmuyor. İlyas ve Behzat’ın işinin bitirilmesi talimatı geliyor. Cenazeye büyük bir saldırı düzenlenecek.

Mustafa Üstündağ’ın canlandırdığı Boran karakterinin ölmesi ve oyuncunun diziden ayrılmasına izleyicilerden büyük tepki devam ediyor. Senaryo grubunu hedefe koyan EDHO hayranları, “Tufan’ı, Altan’ı yaşattınız bizim sevdiğimiz Boran’ı bir-iki bölümde harcadınız, çok yazık çok” diyerek tepkilerini dile getirdi.

17 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 160.yeni bölüm büyük olaylara gebe. İşte yeni bölüm fragmanı: