Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 11 Mart Çarşamba 23. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 11 Mart Çarşamba 23. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 11 Mart Çarşamba tarihli 23. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor.Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detaylarını videoda bulabilirsiniz.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında… Dizinin dün yayınlanan 22. bölümünde neler yaşanmıştı? İşte detaylar: Bihan Vasu’nun isteğiyle damat başlığını takıp Dhruv’un yerine geçer. Düğün bitip gerçekler ortaya çıktığında neler yaşanacak?

Thapki’nin düğün töreninde Dhruv bir anda ortadan kaybolur. Düğün töreninde ise Bihan Vasu’nun isteğiyle onun kılığına girerek gelenekleri yerine getirir. Dhruv kendine geldiğinde düğüne engel olmak ister fakat başarılı olamaz.

Düğün sona erdiğinde ise Bihan damat başlığını çıkarmak için harekete geçer fakat Thapki bir anda yere yığılınca gerçek kimliği ortaya çıkmaz. Dhruv bayıldığı yerden kalkar ve Bihan’ın yanına gelip hesap sorar. Gerçekler ortaya çıktığında Thapki ve Dhruv ne yapacak?

Dizinin genel hikayesi: Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan