Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Deniz Çakır aldatması mı yapıldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Deniz Çakır aldatması mı yapıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 153. bölüm fragmanı ortalığı fena karıştırdı. Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır’ın diziye döneceğine yönelik izleyicilerde akıl karmaşası yaratacak bir adım atıldı.

Hızır Çakırbeyli “Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bir daha Meryem’i üzmeyeceğim” diye konuşunca, EDHO hayranları Deniz Çakır’ın diziye döneceğine yönelik bir işaret olarak bunu algıladı.

TV100 sitesinden Birsen Altuntaş ise özel haberinde Deniz Çakır’ın diziye dönmesi gibi bir durumun olmadığının bilgisini verdi. Şu aşamada Çakır’ın diziye dönüşü gibi bir durumun olmadığının ortaya çıkması bir soruyu da beraberinde getirdi.

Neden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterine bir gönderme yapılarak, izleyicilerin akılları karıştırıldı?

Heyecanı artıran bir unsur bu… Zira Deniz Çakır’ın diziye dönmesi çok da akla mantığa uygun değil. Çakır gibi karakterli bir oyuncunun adeta kovulduğu ve özel hayat gibi çok da ikna edici olmayan bir sebep ortaya atıldığı ve günlerce de medyada aleyhine bir furya estirildiği olaylardan sonra yeniden diziye dönmesi kendisi adına ne kadar doğru olur?

Dizide Meryem karakterine özel vurgu yapılması bir reyting adımı mı, yoksa ileride Deniz Çakır’ın diziye dönüşü için bir yol açmamı mı bilinmiyor.

Ancak Çakır’ın diziye dönüşünün izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı, Çakır hakkında nasıl eleştiriler yapılacağı konularından bağımsız da düşünülemez.

İzleyip göreceğiz…