Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un baba olduğunu işte o an anladı!

İbrahim Çelikkol’un baba olduğunu işte o an anladı!

tarafından ker_def

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkacak olan İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer alıyor. Yeni dizisi ve Mehdi karakteri merakla bekleniyor.

İbrahim Çelikkol hayatında bir büyük heyecan daha yaşamakta. Eşi Mihre Mutlu, 6 Aralık tarihinde oğulları Ali’yi dünyaya getirdi. İbrahim Çelikkol, doğum sırasında eşinin yanındaydı. Oyuncu, baba olmanın nasıl bir his olduğunu ise Hürriyet gazetesindeki röportajında anlattı.

Doğum sırasında yaşadıklarını ‘tarifsiz bir şey’ olarak nitelendiren Çelikkol, “Hayatta eşini, benzerini görmediğim, bilmediğim, duymadığım bir his. Birden bu hisle dolup taşıyorsunuz” şeklinde yorum yaptı.

Oğlu Ali’yi ilk kucağına aldığında baba olduğunu ifade eden Çelikkol, “İşte o an baba oldum. Kimisi bunun zaman alacağını söylüyordu ama benim için böyle olmadı. Ben o an hissettim baba olduğumu” dedi.

İbrahim Çelikkol'un baba olduğunu işte o an anladı! 8

Oğlunun hayatlarını bütünüyle değiştirdiğine değinen oyuncu, bu değişimi şöyle anlattı: “Her şeyden önce onu düşünüp, ona göre şekilleniyorsunuz. Bir de bu sırada mutluluktan sarhoşsunuz.”

İlişkisinde ve evliliğinde en tarifsiz günleri yaşadığına değinen oyuncu, çocuk sahibi olmanın da mutlu çiftlerin başına gelebilecek en güzel şey olduğunu sözlerine ekledi.

İbrahim Çelikkol'un baba olduğunu işte o an anladı! 9