Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da herkesi mutlu eden gelişme!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da herkesi mutlu eden gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın oyuncu sayısının az olduğu yapımlardan birisi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. Hatta 5. sezonun başında Naz Elmas’ın diziye katıldığının ortaya çıkmasından sonra Hızır Çakırbeyli’ye hayat veren Oktay Kaynarca, “Keşke daha çok kadın oyuncu aramıza katılsa. Erkeklerden sıkıldık artık” diyerek açıklamada bulunmuştu.

Naz Elmas, Sevda Meftun karakteri ile yer aldığı diziye geçtiğimiz ay veda etti. İzleyiciler zaten hem oyunculuğunu hem de karakteri sevmemişti. Şimdilerde ise EDHO hayranları bir gelişmeden çok memnun.

Daha önce de dizide yer alan Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik, yapıma geri döndü. Çelik’in gelişi de hem dizide yeni bir kadının adım atması noktasında hem de hikayeye hareket katması noktasında iyi bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları 28 Ocak Salı akşamı yayınlanan 154. bölümde Ceylan’ı görünce olumlu yorumlarla sosyal medyada mesajlar paylaştı.”İyi ki Ceylan geldi” diyen dizi takipçileri, dizi final yapana kadar Ceylan’ın ayrılmamasını da istediklerini belirtiyorlar.

Bir dizi hayranı, “Ceylan geldi az da olsa yüzümüz güldü” yorumu yaptı. İşte 154. bölümde Ceylan sahnesi: