Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da oyuncular birbirlerini kandırıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da oyuncular birbirlerini kandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5 sezondur atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sevil Akı, Burak Sergen,Selda Alkor, Naz Elmaz gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide her hafta bir heyecan dalgası yaşanıyor.

Ocak ayında ilk 3 hafta izleyicilerle buluşamayan dizi, 28 Ocak Salı akşamı yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Yapımda Emine karakterine hayat vermekte olan Sevil Akı, sette birbirleri ile şakalaştıkları bir konuyu gündeme getirdi.

Dizi TV programına konuşan Sevil Akı,senaryonun kendileri için çok önemli olduğunu ve her hafta kendilerinin de heyecanla senaryoyu beklediğini vurguladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oyuncular birbirlerini kandırıyor! 7

Karakterlerin ölümü ile ilgili esprilerin çok yapıldığını vurgulayan Akı, şöyle konuştu:

“O senaryonun içinde, parça parça gelen senaryonun içinde kim gitti, kim kaldı, öldü mü,kaldı mı, gelecek mi, bir çok kere sen ölüyormuşsun gibi. Ölümle ilgili, karakterlerin gidişi ile ilgili çok fazla esprilerin döndüğü olur. Gerçekten öldüğüne inanamayacağınız kadar muhabbetler döner. Sanıyorum birbirimizi kandırdığımız ya da korkuttuğumuz ölüyormuşsun ile ilgili çok fazla anımız var.”