Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Selda’nın suyu iyice ısındı!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Selda’nın suyu iyice ısındı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin vazgeçilmez dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 93. bölüm fragmanına Selda damga vurdu.

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı dizide sular bir dakika bile durulmuyor.

Çakırbeyli ailesinin baş düşmanı Ekrem’in kızı Selda’nın, Hızır’ın evine girip ajanlık yapması herkesi şoke etmişti.

Son aldığı bilgileri de babasına yetiştiren Selda, baltayı taşa vuracağa benziyor.

93. bölümde neler olacak?

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş’e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda’dır. Hızır’ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş’in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa’nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem’le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

Güzel oyuncu İrem Sultan Cengiz’in hayat verdiği Selda karakterinden izleyenler hiç hoşlanmıyor. Selda’nın dizide olmaması gerektiğini düşünen izleyiciler ise konuyla ilgili birçok yorum yaptı.

İzleyiciler bu durum için; “Babanla birlikte gitsen de kurtulsak!”, “Selda’yı sevemedim hiç!”, “Bu kız gitsin diziden!”, “Bu kız gitsin de Esra gelsin!”, “Selda’yla Ekrem’in suyu iyice ısındı!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 93. bölüm fragmanı: