Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni bir dönem başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, seti adeta bir hastane ortamına çevirerek aldığı önlemler ile koronavirüs salgınının yayılmasına rağmen çekimlere yeniden başladı.

Hem salgının getirdiği zorunluluk hem de diziye yeni katılan Ali Sürmeli’nin canlandırdığı Doğan Baba karakteri sonrasında ünlü mafya dizisinde yeni bir dönem başlıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler sonrası dizide oyuncular arasında mesafinin 1 metre olacağı kesin.Ayrıca yakın dövüş sahnelerini unutun, artık uzaktan birbirlerine silah sıkma dışında çatışma sahnesi olmayacaktır.

Masalarda oturma düzenlerinde mesafeler ayrılacak. Oyuncuların yakın temasına izin verilmeyen sahneler göreceğiz. Bir başka düzenleme ise senaryo tarafında… Diziye yeni katılan Ali Sürmeli, Kimsesiz Doğan olarak beğeni topladı. Sürmeli’nin gelişi ile hikayenin daha da farklılaşacağı da kesinleşti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni bir dönem başladı! 7

Çakırbeyli ailesinin eski dostu olan Doğan Baba, Altan’ın öldürülmesinde Hızır’a ayak bağı olanları yolundan çekerek büyük katkı sağladı. Artık pek de bir düşmanı kalmayan Hızır ile Doğan arasında yaşanacak muhteşem bir çatışma ortamı, diziyi yeniden alevlendirecektir. Tabii net olarak böyle olur diyemiyoruz, ancak Hızır’a çok güçlü bir düşman yaratmak da şart oldu.

Konu hakkında Milliyet Cadde’deki köşesinde değerlendirmede bulunan Ali Eyüboğlu, “Dizide kayda değer bir düşmanı kalmayan Hızır Çakırbeyli ile Kimsesiz Doğan/Doğan Baba’nın dostluğu ilelebet sürer mi? Sanmıyorum, ama bekleyip, göreceğiz” diye yorum yaptı.