Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yine ayrılık vakti geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yine ayrılık vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonu ile birlikte izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Reytingleri ile günün en çok izlenen ikinci dizisi olan EDHO, TRT1’in süper çıkış yapan Masumlar Apartmanı’na geçilmişti.

Yıllardır istikrarlı bir çizgide ilerleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hikayesi de hızlı ilerliyor ve izleyiciler aksiyon dolu anlarla hop oturup hop kalkıyor… 170 bölümü geride kalan dizide ayrılık rüzgarları da yeniden esmeye başladı.

Emir Benderlioğlu’nun canlandırdığı Behzat karakterinin vurulması ve canı ile mücadele etmesi dikkatlerinizi çekecek. 171. bölümde Behzat’ı harcayacaklar mı, yoksa yaşatacaklar mı? İşte bu sorunun yanıtını bulacaksınız.

blank

Diziye bu sezon katılan ve Yaman karakterini canlandıran Engin Benli de Çakırbeyli’ler için çok iyi bir düşman oldu… Alparslan ise Yaman’a haddini bildirmekte kararlı. Yıka yıka ilerleyen Alparslan, birçok izleyicinin gözünde yeni Polat Alemdar olarak günden güne büyüyor.

Dizide bombalar patlayacak, silahlar hiç susmayacak ve yeni ayrılıklar yaşanacak. İşte 10 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. bölümünden ilk görüntüler: