Ana sayfa Sosyal Medya Yürü be Zeynep kim tutar seni! Doğduğun Ev Kaderindir’de herkes işte bu kararı bekliyordu!

Yürü be Zeynep kim tutar seni! Doğduğun Ev Kaderindir’de herkes işte bu kararı bekliyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep ve Mehdi arasında yaşananlar artık boyut değiştirdi. Evlilikleri bitti, şimdi ise Zeynep için çok daha büyük bir sınav başlıyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 18 bölümü geride kaldı… 11 Kasım Çarşamba akşamı 19. yeni bölümü izleyeceksiniz. Zeynep’in aldığı karar tüm izleyicilerin de desteğini arkasına almasını sağlayacak.

Mehdi’nin kendisini bir eş gibi değil de sözünden çıkmayan bir hizmetçisi gibi davranmasını kabul etmeyen ve ayakta duran Zeynep, boşanma hedefini gerçekleştirdi. Şimdi ise yeni hedef var… Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölümünde Zeynep şu sözlerle kararlılığını sergiliyor: “Benim için zorlu süreç şimdi başlıyor. Mehdi’yi unutacağım, kendimi inşa edeceğim.”

Diziye ikinci sezonda katılan Engin Öztürk’ün canlandırdığı Barış karakterinin sözleri de izleyicilerin kulaklarında yankılanmaya devam ediyor. Barış diyor ki, “Zamanında hakkı yenmemiş hiç kimse, bu yaşta bu kadar şevkle adalet arayışına girmez.”

Sosyal medyada yorum bırakan dizi hayranlar ise “Yürü be Zeynep kim tutar seni” diyerek karakterin ilerleyişinden çok memnun olduklarını belirttiler.

Cemile karakterinin de sesinin çıkmasına mutlu olan izleyiciler, tüm sessiz kadınlara da aslında bir örnek teşkil ediyor.

“Zeynep zor sınavdan geçiyor ama atlatacak” diye yorum bırakan izleyiciler, ekranda güçlü kadın karakteri görmenin de keyfini yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Bir izleyicinin şu yorumuna büyük destek geldi: “Ay sonunda. Mıy mıy hallerinizden fenalık gelmişti. Güçlü kadınlar görmek istiyoruz, hakkını sonuna kadar savunan.”

İşte 11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak Doğduğun Ev Kaderindir 19.bölümünden ilk görüntüler: