Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun teyzelik gururu! Sevda Erginci ve Gökçe Bahadır’ın kalp çalan halleri

İrem Helvacıoğlu’nun teyzelik gururu! Sevda Erginci ve Gökçe Bahadır’ın kalp çalan halleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tatil günlerinde ünlü isimler sosyal medya üzerinden hoş paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İrem Helvacıoğlu yeğeni ile mutluluğunu sergilerken, Sevda Erginci dergiye özel pozu ile beğenileri kaptı. Gökçe Bahadır’ın cool haline ise iltifatlar üst üste geldi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteri ile gönülleri kazanan İrem Helvacıoğlu, tatiline sürdürüyor. Teyze olmanın keyfini süren ünlü oyuncu, yeğeni ile tatil halini instagram hesabından paylaştı. Hayranları, ünlü oyuncunun mutluluğunu beğenileri ve iltifatları ile taçlandırdı.

İrem Helvacıoğlu'nun teyzelik gururu! Sevda Erginci ve Gökçe Bahadır'ın kalp çalan halleri 9

Sevda Erginci, Yasak Elma başarısının ardından Sevgili Geçmiş ile bir hayli üzülmüştü. Kısa süren dizinin ardından yeni sezonda bambaşka bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu, bir dönem dizisinde başrolde. TRT1’de yayınlanacak olan Nizamı Alem isimli dizinin çalışmalarına devam eden Sevda Erginci, özel dergi pozuyla da güzelliğini hayranlarının beğenisine sundu.

İrem Helvacıoğlu'nun teyzelik gururu! Sevda Erginci ve Gökçe Bahadır'ın kalp çalan halleri 10

Ufuk Tefek Cinayetler dizisinden sonra ekranda yer almayan ama İzmir’in Kızları isimli müzikal projesiyle sahnelerde yeteneklerini sergileyen Gökçe Bahadır, tatilde dinleniyor ve enerji depoluyor.  Sahnelerde gösterilerin yeniden başlaması ile birlikte ünlü oyuncu da İzmir’in Kızları isimli müzikal projesinde danslarına ve Sezen Aksu şarkıları söylemeye devam edecek.

İrem Helvacıoğlu'nun teyzelik gururu! Sevda Erginci ve Gökçe Bahadır'ın kalp çalan halleri 11