Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan vazgeçerek, atv neler kaybetti neler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan vazgeçerek, atv neler kaybetti neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında atv ile yapımcı arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 7. sezon başında yayından kaldırıldı. Dizinin 200. yeni bölümü çekilmişti ama yayınlanmadı… Oktay Kaynarca, atv’ye yeni dizi yapıyor. Ozan Akbaba, TRT1 dizisi Kasaba Doktoru’nun başrolü oldu… Yunus Emre Yıldırımer, Adı Sevgi dizisiyle kariyerini devam ettirirken, Yalçın Hafızoğlu ise Gülümse Kaderine isimli yapımda bulunuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin birçok oyuncusu yeni dizilerini buldu ve proje onlar adına çoktan geride kaldı. Ancak izleyiciler için durum böyle değil. Aynı ayarda yeni bir dizi bulamadıkları için dizinin gidişinden rahatsız olan geniş bir izleyici kitlesi var. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Deniz karakteri ile yer alan Burcu Binici de hala dizinin özlemini yaşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan vazgeçerek, atv neler kaybetti neler! 7

Çekimleri yapılan ama yayınlanmayan 200. bölüme dikkat çeken Burcu Binici, “Eşkıya böyle tadı damağımızda kaldı. Çok istedim yayınlanmasını ve muazzam bir bölüm çıktı. Mesela ikinci bölüm yayınlandığında ortalık yerinden oynayabilirdi. Kadro çok iyiydi. Kısmet olmadı. Artık yayınlanmaz, dijitaller de olmuyor” dedi.

Diziye ekip olarak çok güzel hazırlandıklarını anlatan Burcu Binici, keyifli bir süreç olduğunu ve Deniz karakterini de çok sevdiğini anlattı.. Oyuncu, “Karakter çok güzeldi. Bazı işler var ya sana göre, yeteneklerine göre, sunabileceğin kendini de gösterebileceğin, ama kısmet olmadı” dedi.

Burcu Binici gibi dizinin hayranları da bu ekibi ve hikayeye çok sevmişti. Ancak atv’nin yapımcı ile anlaşmazlığa düşmesi ve sonrasında projenin başka bir kanalda ya da dijitalde yayınlanma ihtimalinin de olmaması, projenin sonlanmasına neden oldu.

Salı akşamları Destan dizisi, EDHO’nun yerine yayına alındı ama ilk zamanlarda gelen iyi reytingler son haftalarda devam etmedi. Destan dizisi, atv’ye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sağladığı büyük reytingleri getirmeyi başaramadı. Kanalın yayından kaldırma kararı nedeniyle büyük zarara uğradığı düşünülüyor.