Ana sayfa Sosyal Medya Harika gibi değilim! Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı Gözde Türker’i Harika ile sakın karıştırmayın!

Harika gibi değilim! Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı Gözde Türker’i Harika ile sakın karıştırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Harika karakterini canlandıran Gözde Türker, son dönemin dikkat çeken genç yeteneklerinden birisi oldu… Dizideki performansı ile göz dolduran oyuncu, Harika karakterini çok başarıyla canlandırıyor.

Harika dizide bazen kaprisli, bazen de huysuz… Gözde Türker ise canlandırdığı karaktere hiç benzemiyor… Oyuncu, “Hiç öyle değilim ben. Harika’nın kendisine koyduğu kendi engelleri var. Ama ben her ortama uyum sağlayabilen, kendi halinde bir insan olarak görüyorum kendimi. Bu konuda Harika ile aramızda fark var” açıklamasını yaptı.

Gözde Türker pek de kendisine benzemeyen bir karakteri gayet başarılı şekilde canlandırıyor. Karakter dizi hayranları tarafından da eleştirilen ama göz önünde olan bir konumda… Çok romantik birisi olmadığını ve gezmeyi çok sevdiğini anlatan Gözde Türker, kendisine alınabilecek en iyi hediyenin bir yurt dışı tatili olduğunu anlattı.

Harika gibi değilim! Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı Gözde Türker'i Harika ile sakın karıştırmayın! 8

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çeken oyuncu, evinden manzaralarla çok ilgi görüyor. Köpek dostları ile evi payaşan oyuncu, zaman zaman da ev hallerini instagram üzerinden paylaşıyor.

2 köpeği bulunan oyuncu, “Köpekler, hayvanlar inanılmaz özel varlıklar. Gerçekten bizden de çok üstünler. Eve yorgun geldiğimde beni kocaman bir sevgi ile karşılıyorlar. Bu inanılmaz bir şans. Ben bu şansın değerini çok iyi bildiğimi düşünüyorum” dedi.

Harika gibi değilim! Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı Gözde Türker'i Harika ile sakın karıştırmayın! 9

Yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, kendisine kalan zamanlarda evde olmayı ve dinlenmeyi sevdiğini, kitap okuyup, film izlediğini anlattı.

Yemek yemeyi de yapmayı da sevdiğini anlatan Gözde Türker, sürekli sette olduğu için fazla zamanı olmadığını ama, börek, ıspanak ile sebze yemeklerini iyi yaptığını ifade etti.