Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan yeni Polat Alemdar çıkartıyorlar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan yeni Polat Alemdar çıkartıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, Oktay Kaynarca ile birlikte dikkat çeken rollerden birisini de Yunus Emre Yıldırımer canlandırıyor. 1982 Siirt doğumlu oyuncu, 5 yıldır dizinin bir parçası ve izleyiciler de ekran başında onu görmekten son derece memnun.

İlk olarak 2006 yılında Hatırla Sevgili dizisinde rol alan Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Harbiye dizisindeki Şinasi rolü ile de dikkat çekmişti. Ancak asıl çıkışını atv ekranında yaşadı. Dizinin hayranları da daha yeni baba olan ünlü oyuncuya ilgilerini sosyal medya mesajlarıyla gösteriyor.

“Yeni Polat Alemdar hoş geldin” diye yorum bırakan dizinin hayranları Yıldırımer’i izledikçe Polat Alemdar’ın akıllarına geldiğini yazıyor… Birçok dizi hayranı bu tespite katılıyor. “Öyle olacak ve olursa da efsane olur, hatta efsaneden öte olur” diyerek genç oyuncuya destek veren dizi hayranları, yeni Polat Alemdar imajının da yakıştığını düşünüyor.

Alparslan karakterini çok seven dizinin hayranları, bundan sonraki bölümlerde neler yaşanacağını, bu karaktere nasıl roller yazılacağını da merak ediyor. Polat Alemdar yakıştırması artık Yunus Emre Yıldırımer için sosyal medyada başlatıldı. Büyüyerek ilerleyeceği de kesin gibi duruyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan yeni Polat Alemdar çıkartıyorlar! 7

Polat Alemdar bilindiği üzere Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteridir. Necati Şaşmaz tarafından uzun yıllar canlandırılan karakter, Türk dizi tarihine damgasını vurmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezonu başladı ve aksiyon dolu bölümlerle dizi yoluna devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinin Salı akşamları birinciliği EDHO’dan almasına rağmen, atv dizisi de kendi kemik kitlesini peşinden sürüklüyor.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 169. yeni bölüm fragmanı: