Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında dizilerin müthiş yarışı yeni sezonda farklı bir boyut kazanacak. Pandemi dönemi gösterdi ki, diziler konusunda başarılı olamayan kanalların işi çok zor. Bu nedenle de bütün ana akım tv kanalları yeni diziler için yoğun bir çaba harcıyor.

Reytin artık aslanın ağzında değil, adeta midesinde olacak. Salı akşamları da müthiş bir dizi yarışı izleyeceğiz… 6. sezonuyla atv ekranında yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için zorlu bir sezon geliyor…

EDHO uzun süredir Salı akşamlarının sürükleyici yapımı konumunda. Ancak yeni sezonda bambaşka rakiplerle mücadele edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor! 11

Fox TV’de Baraj dizisi ilk 2 bölümü ile iyi reyting alabileceğini göstermişti. Kadın izleyicileri kendisine çekme noktasında Baraj dizisinin şansı büyük.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor! 12

Bir başka önemli yapım ise Menajerimi Ara… 25 Ağustos Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, çok farklı bir konsepte sahip. Ünlü konuklarıyla fark yaratacak olan yapım, reytinglerde iddialı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor! 13

Ramo dizisi ilk sezonunda EDHO’ya yaklaşamadı ama erkek izleyicileri çeken bir özelliği var. Ramo’nun yeni sezonda bambaşka bir hikayesi olacağı ve yeni karakterlerle de destekleneceği düşünülür ise güçlü bir rakip olabilecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor! 14

Hekimoğlu dizisi de Kanal D ekranında yolculuğuna devam edecek. İlk sezon çok başarılı olan dizi, yeni dönemde de beklentileri karşılayacaktır. Yeni bölümlerde konuk oyuncu olarak Belçim Bilgin de kadroda yer alacak ve Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşini canlandıracak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor! 15

Bir de TRT1 ekranında absürd komedi sevenlerin dikkatini çeken Tutunamayanlar dizisi var. Şayet TRT diziyi Salı akşamları yayınlamaya devam eder ise reyting yarışında bir grup izleyici bu yapıma takılacaktır.

Son olarak geçen sezondan farklı olarak Menajerimi Ara dizisi Star TV ekranında güçlü bir rakip olarak geliyor. Ayrıca Baraj dizisi de rüştünü ispat etmeye geliyor.

Bakalım Salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın birincilik gerçeğini bir başka dizi elinden alabilecek mi?