Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu Çöp Apartmanı dizisinin kadrosunda!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu Çöp Apartmanı dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Çöp Apartmanı’nın kadrosu giderek genişliyor. Çekimleri henüz başlamayan dizinin yapımcı firması OGM Pictures. Dizinin şimdiden büyük merakla beklenmesindeki asıl kişi ise İstanbullu Gelin dizisinin hikayesine de imza atan Dr. Gülseren Buğdaycı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin oyuncularına bir yenisi daha eklendi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın yer aldığı yapımla ilgili her gün yeni bir bilgi gelmekte. Kısa bir süre önce diziye genç oyunculardan Açelya Devrim Yılhan’ın katıldığı öğrenilmişti. Yılhan’ın ardından usta bir ismin diziye dahil olduğu bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Kulis bilgisine göre, dizinin yeni ve usta oyuncusu Atilla Şendil. Son olarak ekrana Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Fikret karakteriyle gelen Şendil, 1963 Eskişehir doğumlu. Oyuncu, uzun yıllardır sinema, tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmakta.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Çöp Apartmanı dizisinin kadrosunda! 8

Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Baba Evi, Kurtlar Vadii, Leyla İle Mecnun, Vicdan, Güllerin Savaşı gibi dizilerle ekranda da yer alan usta ismin dizide kimi oynayacağı ise henüz belli değil.

Ezgi Mola’yı 8 yıl sonra ekrana döndüren dizi!

Çöp Apartmanı dizisinin kadrosu her geçen gün genişlerken, bir başka ayrıntı ise Ezgi Mola ile ilgili. Mola, son yıllarda televizyon dizilerinde yer almıyordu. 8 yıldır sinema filmlerinde oynayan Mola, uzun çalışma saatleri ve zor koşullardaki dizilerde çalışmayı tercih etmiyordu. En son 2012’de Kötü Yol isimli dizide oynamıştı.

Son olarak Alice Müzikali ile sahneye çıkmıştı oyuncu. Yeni sezonda Ezgi Mola’yı yıllar sonra ekrana döndüren bir dizi olarak Çöp Apartmanı’nı seçmiş olması da ayrı bir detay olarak izleyicinin merakını arttırmakta.

Ezgi Mola da hikayeden ne kadar etkilendiğini, çekimler başlamadan önce Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kitabını göstererek sosyal medyadan böyle paylaşmıştı:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Çöp Apartmanı dizisinin kadrosunda! 9