Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarı sırrı Oktay Kaynarca’da

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarı sırrı Oktay Kaynarca’da

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 150. bölümü geçerek önemli bir başarının da sahibi oldu.Türkiye’de bu kadar uzun süren dizilerin sayısı az. Ancak EDHO, bunu başarmakla kalmadı sonraki sezonlara da taşınabilecek hikayesi ile daha uzun yıllar ekranlarda yer alabilecek bir yapım.

150.bölümün pastasını kesen ekip hep birlikte aile tablosu çiziyordu. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da gelinen bu noktanın tesadüf olmadığını, başarının altında aile olmanın yattığını açıkladı.

Kaynarca, “150 bölüm hakikaten çok uzun bir süre bir dizi için ama bunun sırrı ne derseniz, gerçekten burada herkesin bir aile gibi yaşıyor olması, bir aile gibi oturup kalkması, herkesin birbirine sevgisi, saygısı. Bu işin bu kadar uzun bir yolculuktaki en büyük sırrı bence odur” açıklamasında bulundu.

Kamera önünde ve kamera arkasında sıcak iletişimlerin yaşandığı ve ekip ruhunun öne çıktığı dizide en değerli şeyin de bu aile ortamı havasının olduğunu anlatan Oktay Kaynarca, bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynarca, ekran başındaki takip eden hayranlara da teşekkür etti. Oyuncu, “Bütün seyircilerimize, bize değer verenlere, bizi takip edenlere çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.