Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül uyumu!

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül uyumu!

tarafından ker_def

Yeni sezonun en  iddialı yapımlarından birisi de Sefirin Kızı… Star’ın iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’nın önce fragmanları şimdi de afişi yayınlandı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun ilk kez partner olarak izleyicinin karşısına çıkacağı dizinin afişi büyük beğeni topladı.

Sefirin Kızı Nare (Neslihan Atagül Doğulu) ile yörenin sözü geçen varlıklı iş adamı Sancar’ın (Engin Akyürek) destansı aşk hikayelerinin anlatıldığı dizinin başrol oyuncuları afişteki uyumları ile göz doldurdular. Sosyal medyada yapılan yorumlarda iki ünlü oyuncunun başarılı performanslarına dikkat çekilmişti. Özellikle Neslihan Atagül’ün oyunculuğu hem meslektaşlarını hem de hayranlarını mest etmiş, birçok kişiden de destek yorumu gelmişti.

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül uyumu! 7

İlk günden itibaren setten paylaşılan fotoğraflar ve yayınlanan tanıtımları ile çok konuşulan dizinin afişi de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yapımına O3 Medya ve NGM’nin birlikte imza attığı “Sefirin Kızı” güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile 16 Aralık Pazartesi 20.00’de Star’ da başlayacak. Dizinin pazartesi günleri yayınlanacak olması bir handikap mı olacak merak ediliyor.

Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul dizileri pazartesi akşamlarını parsellemişti. Bakalım böyle güçlü yapımların karşısında Sefirin Kızı nasıl performans sergileyecek.