Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dönüş tarihi belli gibi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dönüş tarihi belli gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ilk 5 sezonluk müthiş performansının ardından yeniden izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Diğer dizilere nazaran çekimler için aceleci olmayan ekip, dün koronavirüs testinden geçti. Çekimlerin de hafta içinde başlaması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6. sezonda yeni karakterleri ile de yine dikkat çekmeye devam edecek. Pelin Akil, yeni sezonda kadın karakterine hayat verecek. Oyuncu, dizide yer alan çok az sayıda kadın oyuncudan birisi oldu. Erkek oyuncular ise yine baskın ve yeni gelen 5 isim de erkek karakterlerle diziye renk katacak.

Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu, dizinin yeni oyuncuları arasında yer alıyor… Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Dizinin fanları en çok da bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşesinden bu konuyla ilgili son durumu şu sözlerle aktardı:

“Acıların ailesi demişken, ‘kapısından acı eksik olmaz aile reislerinin’ yer aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ (EDHO) dizisi… Benim liseden sınıf arkadaşım, Instagram’da sordu, “Yahu bu dizi ne zaman başlayacak?” diye. Meraklısı fena halde. Atış filan meraklıdır o işlere. Sordum. “Önümüzdeki hafta çekimler başlıyormuş. Bu ayın sonu ya da ekim başı yeni bölüm ekrana gelir” dediler.”