Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş, Söz’den sonra Arıza dizisinde de bir halk kahramanı!

Tolga Sarıtaş, Söz’den sonra Arıza dizisinde de bir halk kahramanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisi Show TV’nin Pazar akşamları reyting rekabetinde yer alacak olan yeni dizisi. İlk bölümüyle dikkat çeken dizinin başrolünde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan bulunuyor. Duru güzelliği ile Ayça hanım, farklı bir imajla ekrana döndü ve hayranlarını da mutlu etti.

Tolga Sarıtaş ise Söz dizisini heyecanla izleyenleri yine tatmin edecek bir aksiyon performansı sergiledi. Ali Rıza karakteri taksici ama askerliğini komando olarak yapmış. Hatta Genelkurmay’dan da madalya almış. Yani silah kullanması ve dövüş sahnelerinde iyi olması da askerlikten geliyor.

Zengin ve güçlü ailelerin çocukları ile fakir ailelerin çocukları yine bir dizi hikayesinde buluştu. Sokakta Ali Rıza gibi karakterler yok mu? Aslında çok var… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu duruma dikkat çeken yazısında, Arıza dizisinin AB grubu için bir süre izlenebilecek bir yapım olduğu görüşünde.

Tolga Sarıtaş Söz dizisindeki Yavuz Karasu karakteri ile de aslında bir ‘halk kahramanı’ edasındaydı… Arıza dizisindeki de bu durum dikkatlerden kaçmıyor. Sina Koloğlu, hayata dokunan dizinin bu yanını da şu sözlerle ifade etti:

“Zenginler güçlüler ve de kötü yoldan para kazananlara karşı bizim adımıza ‘halk kahramanı olarak’ duruyor Ali Rıza. Severiz böyle hikayeleri. Sonuçta hayatın içinde yok mu bunlar? Haberlerde okumuyor muyuz?”