Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın izlerini silmeye başlayan Ozan Akbaba’nın yurt dışı gururu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın izlerini silmeye başlayan Ozan Akbaba’nın yurt dışı gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Ozan Akbaba, çok etkili bir performans ortaya koyuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde altı sezon boyunca, İlyas Çakırbeyli isimli bir mafya üyesi karakteri canlandıran oyuncu, akıllara bu rolüyle yazılmıştı.

Ancak Kasaba Doktoru dizisi ile İlyas’ın izlerini silmeye başlayan oyuncu, yeni rolünde eski dizisinden en ufak bir benzerlik sergilemeden, yetenekleriyle alkış almaya devam ediyor. Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş ikilisi ile birlikte başrolünde yer aldığı dizi, oyuncuya yeni bir açılım fırsatı verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi baskın ve milyonların sevdiği bir diziden sonra, insan hayatını kurtarmaya odaklanan cerrah rolüyle Ozan Akbaba hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın izlerini silmeye başlayan Ozan Akbaba'nın yurt dışı gururu! 9

Aykırı ve farklı tavırları ile dikkat çeken Hakan karakterinde çok başarılı bir iş çıkartan Ozan Akbaba, ayrıca Anka isimli filmiyle de yurt dışından gelen ilgiyle büyük gurur yaşıyor. Oyuncu hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı bu film ile iki farklı ülkede dikkatleri çekti.

2021 yılı Temmuz ayında başlanan çekimler, Eylül ayında tamamlanmıştı. Süleyman Mert Özdemir’in yönetmenliğini yaptığı filmin hikayesi ilgi çekiciydi. Murat karakterinin elindekileri ve ailesini kaybetmesi sonrası yaşadığı karamsarlığı yansıtan filmde, çok acı çeken karakterin ailesini kaybettiği araç ile büyük bir otomobil yarışını kazanmasının hikayesi anlatılıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın izlerini silmeye başlayan Ozan Akbaba'nın yurt dışı gururu! 10

Aksiyon ve drama yapımı olarak öne çıkan Anka, 28 Ocak 2022 tarihinde vizyona girdi. Deniz Işın, Uğur Uzunel, Engin Hepileri ve Serdar Orçin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin iki farklı ülkede uyarlanması bekleniyor…

Hindistan ve İspanya gibi birbirinden çok ayrı iki ülkede Anka isimli filmin uyarlamaları yapılacak. Bu gelişme Ozan Akbaba’nın büyük önem verdiği filminin yurt dışında da ilgi gördüğünü anlatıyor ve oyuncuya büyük gurur veriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın izlerini silmeye başlayan Ozan Akbaba'nın yurt dışı gururu! 11