Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’dan Aslında Özgürsün dizisini bekleyenlere müjde var!

Deniz Çakır’dan Aslında Özgürsün dizisini bekleyenlere müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, son dönemde Gain platformunda yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli diziyle gündemde bulunuyor. Bade İşçil ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, sette çekimlere de başladı.

Başak Daşman ile Hüseyin Avni Danyal’ın başrolünde yer aldığı tiyatro oyununu izlemeye giden Deniz Çakır, yeni çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hem dizi çalışmalarını sürdürdüğünü hem de kültür sanat gösterilerini izlemeye çalıştığını anlatan oyuncu, dizisi hakkında bilgi de verdi.

Kadın hakları savunucularından olan Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün dizisi, birisi evli, diğeri bekar iki kadının hayata karşı mücadelesini anlatıyor. Toplumun genel yargıları ve kalıplarına sıkışma ile hayalleri arasında kalan iki kadının hikayesi merakla beklenen bir proje oldu.

Deniz Çakır'dan Aslında Özgürsün dizisini bekleyenlere müjde var! 8

Deniz Çakır, “Gain’e Duygu Asena’nın kitabından uyarlanan bir iş yapıyoruz. Bakalım az kaldı” diyerek dizinin yakında izleyicilerle buluşacağının mesajını verdi. Gain tarafından yayınlanan fragmanlarla da diziden ilk sahneler paylaşıldı.

Deniz Çakır'dan Aslında Özgürsün dizisini bekleyenlere müjde var! 9

Aslında Özgürsün dizisinin yayın tarihi de Gain plaftormu tarafından resmen duyuruldu. Dizi 9 Mayıs’tan itibaren izleyicilerle buluşacak. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Fark etmek, keşfetmek, değişmek, yeniden başlamak… Hiçbir şey için geç değil!
Kendi yolundan yürüme cesareti gösteren kadınların hikayesi Aslında Özgürsün, 9 Mayıs’ta GAİN’de!”

Evli ve umutsuz bir kadın olan Belgin ile aşka aşık Berna’nın, benliklerini keşfetme serüvenlerinde her kadının bir şeyler bulacağını söyleyebiliriz. Deniz Çakır dizide Berna karakterini canlandırıyor.

Özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Deniz Çakır, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönerek hayranlarını memnun etti. 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, en son geçen sezonun sonlarına doğru Masumiyet isimli dizide Bahar karakteri ile yer almıştı.

Deniz Çakır hem Masumiyet hem de arkasından Aslında Özgürsün isimli iki projede kadın karakterlerin öne çıktığı yapımlarda rol almayı tercih ederek de dikkatlerden kaçmadı.