Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu Gülperi dizisinde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu Gülperi dizisinde!

tarafından zk zk

Atv’de yayınlanan EDHO dizisinin oyuncusu, Gülperi dizisine transfer oldu. Bir sonraki bölümde o oyuncunun sahneleri görmeye başlayacağız.

Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Gülperi, önceki akşam yayınlanan 14. bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes 21 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü merakla beklerken sevilen diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bomba bir oyuncunun katıldığı ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’i başrolü paylaştığı dizinin yayınlanan son bölümünde büyük bir sürpriz yaşanmış ve Gülperi’nin öldüğü sanılan eşi Eyüp ortaya çıkmıştı. Ancak yüzü görünmeyen Eyüp’ü kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.

Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı Tims&B imzalı dizide ‘Eyüp’ karakterine, son olarak ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Ateş’ rolüyle izleyici karşısına çıkan Erkan Bektaş’ın hayat vereceği öğrenildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Gülperi dizisinde! 7

ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?

Erkan Bektaş, 1972 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Kendi tiyatrosu olan Tiyatro Baykuş’u 2010 yılında kurmuştur.

2003 yılında televizyon dünyasına adım atan Erkan Bektaş, 2005 yılında Ihlamurlar Altında dizisinde canlandırdığı karakterle tanınmaktadır.

Kara Yılan, Kül ve Ateş, Şefkat Tepe, Muhteşem Yüzyıl, Leyla iler Mecnun, Böyle Bitmesin, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Kalbime Yazdım gibi diziler de rol almıştır.

Paylaş Tweetle Öne Çıkar 46

Sinema dünyasına da adım atan Erkan Bektaş, Sağ Salim 2, Geriye Kalan, Kaledeki Yalnızlık, Bornova Bornova ve Başka Semtin Çocukları filmlerinin kadrosunda yer almıştır.

Ünlü oyuncu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ateş karakterini canlandırmıştır.