Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esma ve Garip için sosyal medya ayakta! İstanbullu Gelin’in romantik aşıklarına bu yapılmamalıydı!

Esma ve Garip için sosyal medya ayakta! İstanbullu Gelin’in romantik aşıklarına bu yapılmamalıydı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de son birkaç haftadır ikinci bahar yaşanıyordu.

Dizide herkese kök söktüren kalpsiz Esma Sultan’ın midesinde kelebekler uçuştuğunu görmek izleyenleri mest etmişti.

Gençlik sevdası Garip’le yıllar sonra karşılaşan ve gizli gizli buluşmaya başlayan Esma, yaşadığı bu aşkla herkesi çok şaşırtmıştı.

Aralarındaki bu ilişkinin çok doğal, çok güzel olduğunu düşünen izleyiciler ise her şeye rağmen onları destekliyordu. Usta oyuncular İpek Bilgin ve Tamer Levent’in lezzetine doyulmaz oyunculuklarıyla izleyiciye sunulan Garip-Esma aşkı, her sahnesiyle ekranda romantik ve nostaljik rüzgarlar estirdi ama kısa sürmüş gibi görünüyor.

Fakat oğullarının bu ilişkiyi öğrendikten sonra tepki vermesi üzerine aşkından vazgeçme kararı alan Esma, geçtiğimiz bölümde Garip’ten ayrıldı.
Esma ve Garip için sosyal medya ayakta! İstanbullu Gelin'in romantik aşıklarına bu yapılmamalıydı! 7

Büyük aşk böylece askıda kaldı ama izleyenleri de üzdü. Ekrandaki onlarca dizi içinde onlarca aşk yaşanıyor ama Esma ve Garip aşkı, yıllar sonra birbirini bulmuş iki insanın bu naif ilişkisi kalpleri ısıtıyordu. Ancak Esma’nın aldığı kararla yeniden yolları ayrılmış gibi duruyor.

Sosyal medyada Garip-Esma aşkını savunan izleyiciler, yıllar önce babasının iznini alamadığı için Garip ile aşkını unutmak zorunda kalan Esma’nın yaşadıkları karşısında onu savunan yorumlar yapıyorlar. Ailede herkesin istediği aşkı yaşamasına rağmen Esma’ya karşı ikiyüzlü bir tavır izlendiği görüşündeler.

Esma’nın yaşının büyük olmasının aşk yaşamasına engel olmayacağını savunan izleyenler, bir an önce Garip ve Esma’nın yeniden kavuşmasını bekliyor. Bakalım senaristler bu istekleri duyacak mı?