Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç, Ramo dizisinin ara vermesi ile büyük bir şans yakaladı!

Esra Bilgiç, Ramo dizisinin ara vermesi ile büyük bir şans yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca ile birlikte; Esra Bilgiç, Kaan Urgancıoğlu ve Birand Tunca’dan oluşan ekip canlı sohbet programı yaparak, ihtiyacı olan dernekleri gündeme taşıyor. Bu sohbetlerden ikincisi yapıldı.

Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç, bu süreçte kadın ve erkeklerin ev işlerinde birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini belirtti. Bu süreçte sınavları olduğunu ve onlara çalıştığını belirten Esra Bilgiç, “Sınavlara giriyorum, bolca okuyorum. 40 küsur gündür ders çalışıyorum. Her gün online ders oluyor, tüm üniversiteler gibi bizim okul da ders yapıyor” diye konuştu.

İstanbul Şehir Üniversitesi’nde Hukuk bölümünde okuyan Esra Bilgiç,kardeşinin de Yeditepe Üniversitesi’nde hukuk okumakta olduğunu söyledi.

Online eğitimden bahseden Esra Bilgiç, çok verim alamadığını anlattı. Oyuncu, “Çok verim alabildiğimi söyleyemem. Her zaman hoca ile göz temasında olmak başka bir şey. Sınıfta olmak, soru sormak. Anlamadığını hoca anlıyor. Uzun süre üniversiteden ayrı kaldığım için okula gitmek benim için bir heves. Benim için iyi bir fırsat oldu. Hem çalışan hem okuyan insanlar için online eğitim iyi bir şey. Normalde devamsızlıktan kalacaktım ama bu şekilde benim için çok iyi oldu” diye konuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle Ramo dizisi Mart ayının ortalarında çekimlere ara verdi. Üniversitelerin de bu süreçte online eğitime geçmesi Esra Bilgiç için büyük bir fırsat oluşturdu. Oyuncu, devamsızlıktan kalmayı beklerken, şimdi online eğitim sayesinde bu dönemi bitirebilecek.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: