Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birand Tunca’nın annesine sarılması yasak!

Birand Tunca’nın annesine sarılması yasak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birand Tunca, karantina günlerini nasıl geçiriyor? Oktay Kaynarca ile birlikte; Esra Bilgiç, Kaan Urgancıoğlu ve Birand Tunca’dan oluşan ekip canlı sohbet programı yaparak, ihtiyacı olan dernekleri gündeme taşıyor. Bu sohbetlerden ikincisi yapıldı. Birand Tunca karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.

Erkenci Kuş dizisinde Emre Divit karakterini canlandıran Birand Tunca, sporu aksatmadığını ve her sabah kalktıktan sonra mutlaka spor ve meditasyon yaptığını söyledi.Annesi kanser hastası olduğu için sıkıntılı süreçler yaşayan Birand Tunca, bu nedenle de çok dikkatli davrandıklarını dile getirdi.

Birand Tunca'nın annesine sarılması yasak! 7

Annesine sarılamadığı için çok üzgün olduğunu ifade eden oyuncu, “. Anneme 1,5 aydır sarılmam yasak. O yüzden aynı evde enteresan günler yaşıyoruz. Benimle yaşıyor. Onunla çok vakit geçiriyoruz” dedi.

Karantina günlerinde film izlediğini ve kitap okuduğunu anlatan Birand Tunca, bunların yanı sıra yemek yapmaya da başlamış. Oyuncu, “Sürekli mutfakta bir şeyler yapıyorum” diyerek kendisini geliştirmeye çalıştığını ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: