Ana sayfa Güncel Haberler Esra Bilgiç’in aldığı dersler Ramo’da işine yarayacak!

Esra Bilgiç’in aldığı dersler Ramo’da işine yarayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Ramo dizisinde canlandırdığı Sibel karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor.Diriliş Ertuğrul’da Halime Hatun olarak büyük beğeni toplayan oyuncu, ardından Bir Umut Yeter dizisinde kısa süre bulunmuş ve 2020 yılına da Ramo ile başlamıştı.

Bu yapımların yanı sıra Adanış: Kutsal Kavga filminde de Cemre’ye hayat veren oyuncu, dövüş sahneleri için eğitimler aldı.

Hem yakın dövüş hem de silah eğitimleri ile filme hazırlanan Esra Bilgiç, 20 Mart’ta hayranları ile sinemalarda buluşacak. Şu aralarda Ramo dizisi için Adana’da bulunan oyuncu, yine aksiyon dolu bir yapımı tercih etti.

Esra Bilgiç'in aldığı dersler Ramo'da işine yarayacak! 7

Kavgası,silahları ve dövüş sahneleri bitmeyen Ramo dizisinde Esra Bilgiç’in film için aldığı eğitimler de çok işine yarıyor. Oyuncu, özellikle yakın dövüş ve silah kullandığı sahneler için yakın zaman önce eğitim aldığından hiç zorlanmıyor.

Özellikle silah tutuşu, duruşu ve kendine güveni ile Esra Bilgiç, film için aldığı eğitimden en çok da yeni dizisi Ramo’da yararlanıyor.