Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’ten çok güzel bir fikir!

Esra Bilgiç’ten çok güzel bir fikir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, 2020 yılında Ramo dizisi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Sibel karakterini canlandıran oyuncu, başrolde Murat Yıldırım ile uyumlu bir ikili oldu. 10 Mayıs pazar gününün Anneler Günü olması nedeniyle Esra Bilgiç instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Oyuncu, anneleri yaşam kaynağı olarak tanımladı. Bilgiç, “Doğuran, büyüten, yetiştiren… Dünyanın en güzel çiçeği olan annelerimize biz de bir çiçekle teşekkür etmek istedik” diyerek bir sosyal destek paylaşımında bulundu.

Ünlü oyuncu, hayranlarından kampanyaya katılmaları ricasında bulundu. Yoksullukla mücadele eden annelere yardımcı olmak adına Esra Bilgiç, takipçilerine güzel bir fikir verdi.

İşte o paylaşım:

Anne: Yaşam kaynağı
Doğuran, büyüten, yetiştiren ????
Dünyanın en güzel çiçeği olan annelerimize biz de bir çiçekle teşekkür etmek istedik.
@objectivehouse ‘un fikriyle yola çıktık ????
@birtohumlabaslarhayat ‘ın güzel çiçeklerini yanımıza alarak @turkkanserdernegi aracılığıyla bu çiçekleri açık arttırma usulüyle sizlere ulaştırmaya karar verdik. ????
Bu açık arttırmadan elde edilecek gelirle yoksullukla mücadele eden annelerin çocukları için, bir çocuğun ihtiyaçlarını karşılayacağına inandığımız “Sevgi Paketleri” yollayacağız.
Siz de aldığınız bir çiçeği annenize hediye ederken başka bir anneyi de mutlu edip, küçük bir çocuğu sevindireceksiniz. ❤️ İletişim : @objectivehouse
Link profilimde ????

Esra Bilgiç'ten çok güzel bir fikir! 7