Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu ile flört etmeye hazır mısınız?

Esra Dermancıoğlu ile flört etmeye hazır mısınız?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Behice’ karakterinden sonra yeni sezonda ‘Bir Küçük Gün Işığı’ adlı diziyle ekranlara geldi.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrolde olduğu dizide ‘Ümran’ karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Yetenekli oyuncu, Biri Flört Mü Dedi? adlı gösterisi ile çok yakında UNIQ İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

Esra Dermancıoğlu ile flört etmeye hazır mısınız? 7

Sosyal medya hesabından oyunun duyurusunu yapan Esra Dermancıoğlu takipçilerine, “Hadi gelin eğlenelim” dedi. BKM Organizasyonu ile sahnelenecek Biri Flört mü Dedi? İstanbul Komedi Festivali çerçevesinde 16 Kasım ve 7 Aralık Çarşamba günü UNİQ İstanbul’da tiyatroseverlerle buluşacak.

Esra Dermancıoğlu tek kişilik gözterisiyle ilgili, ““Senaryo yok, kural yok ama …Sahnede flört var! Bir geceliğine telefonlarınızı ve sıkıntılarını bir kenara bırakıp buna şahit olmak ister misiniz? Bu oyunu beraber göz göze, diz dize, biz bize oynamaya bekliyorum…”  ifadelerini kullandı.

Esra Dermancıoğlu, Biri Flört mi Dedi? adlı gösterisi ile eğlenceli belki biraz da hüzün dolu randevularınızı kahkaha dolu anılara çevirmeyi hedefliyor.