Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle gündem olan Cüneyt Mete’nin eşi de çok ünlü bir oyuncu ama birçok kişi bunu bilmiyor!

Kardeşlerim dizisiyle gündem olan Cüneyt Mete’nin eşi de çok ünlü bir oyuncu ama birçok kişi bunu bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterini canlandıran Cüneyt Mete, özellikle yurt dışında etkileyici performansı ile adından çok konuşulan bir isim haline geldi. 1970 doğumlu olan ve sahnelerde ustalık eseri oyunculuğu ile izleyicilere karakterin duygusunu geçiren Cüneyt Mete’nin popülerliği, İspanyolca konuşulan ülkelerde hızla yayılıyor.

Kardeşlerim dizisi hem İspanya’da yayınlanıyor hem de Latin Amerika’da birçok ülkede izleyici ile buluşuyor. Dizinin bu kadar çok ülkeye yayılması da oyuncuların öne çıkmasını sağlıyor. Cüneyt Mete, karakter canlandırma ustası olarak dizinin en çok öne çıkan isimlerinin başında geliyor.

Kardeşlerim dizisiyle gündem olan Cüneyt Mete'nin eşi de çok ünlü bir oyuncu ama birçok kişi bunu bilmiyor! 10

Peki Cüneyt Mete’nin karısının kim olduğunu biliyor musunuz? Birçok kişi bu ismin Şeyma Korkmaz olduğunu bilebilir ama çoğu kişe de ilk kez bunu fark etti. Yurt dışında da Cüneyt Mete ile Şeyma Korkmaz’ın evli olduğunu duyan hayranları, büyük şaşkınlık yaşıyor.

1988 doğumlu olan Şeyma Korkmaz henüz 33 yaşında. Cüneyt Mete ise 52 yaşında ve aralarında 19 yaş bulunuyor. Çift 2019 yılında evlenmişti ve mutlu birlikteliklerine devam ediyorlar.

Kardeşlerim dizisiyle gündem olan Cüneyt Mete'nin eşi de çok ünlü bir oyuncu ama birçok kişi bunu bilmiyor! 11

En mutsuz anında bile karısı Şeyma Korkmaz’ın kendisini çok güldürebilecek bir şeyler bulduğundan bahseden Cüneyt Mete, “Yüzümü karım güldürür, beni çok güldürür, beni güldürecek bir şey mutlaka bulur” dedi.

Şeyma Korkmaz da en kötü anında kendisini eşi Cüneyt Mete’nin güldürdüğünü belirterek, birbirlerini anlamalarından bahsetti. Şeyma Korkmaz, “Zaten birbirimize çok gülüyoruz, çok eğleniyoruz. Ama onun varlığı yeterli benim için, her sabah uyandığımda şükrediyorum” diye konuştu.

Cüneyt Mete de aynı duyguları paylaştığını ve kalp kalbe karşı bir durumlarının olduğunu anlattı.

Kardeşlerim dizisiyle gündem olan Cüneyt Mete'nin eşi de çok ünlü bir oyuncu ama birçok kişi bunu bilmiyor! 12

2011 yılında Beni Affet dizisindeki Feride karakteri ile tanınan Şeyma Korkmaz, 2018 yılına kadar bu projede 1500’e yakın bölümde yer aldı. Ardından oyuncu Kuruluş Osman dizisinde Prenses Mari karakterini canlandırdı ve son olarak da Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle yeniden setlere dönüş yaptı.

Hem Cüneyt Mete’nin Kardeşlerim dizisi hem de karısı Şeyma Korkmaz’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinin atv ekranında yayınlandığını da hatırlatalım.

Kardeşlerim dizisiyle gündem olan Cüneyt Mete'nin eşi de çok ünlü bir oyuncu ama birçok kişi bunu bilmiyor! 13