Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu imaj tazeledi! Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı mı?

Esra Dermancıoğlu imaj tazeledi! Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – at ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan peş peşe gelen ayrılıklara bir yenisinin daha ekleneceği kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Kimsenin ummadığı bir şekilde dizinin iki başrolü yeni sezonun ilk yarısında Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılıkları ile şaşırttı. Hünkar’ı oynayan Vahide Perçin’in ardından, geçtiğimiz hafta da Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş ayrılmıştı.

Yaşanan bu ayrılıkların ardından bir yenisi daha geliyor. Dizide Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun da diziden ayrılacağı bir süre önce öğrenilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Behice’nin tüm suçları ortaya çıkacak ve diziden ayrılacak.

Esra Dermancıoğlu, başarılı oyunculu ile dizide beğeni toplarken, Behice karakteri ise hiç sevilmiyor. Yaptıklarının artık öğrenilmesi ve cezasını çekmesi isteniyordu. Alınan kulis bilgilerine göre de durum açığa çıkacak.

Hünkar’ı gözünü kırpmadan öldüren Behice’nin, geçmişte iki eski kocasını da öldürdüğü ve yaptığı başka olayların da ortaya çıkması için izleyici şimdi gün sayıyor.

Esra Dermancıoğlu ise yılbaşı için Adana’dan geldiği İstanbul’da bir kuaförde ortaya çıktı. Oyuncu arkadaşı Demet Evgar ile birlikte bir kuaföre giden Esra Dermancıoğlu’nun saçlarını boyattığı bir video yayınlandı.

Demet Evgar, esprilerle arkadaşına takılırken, kuaförde işlem için bekleyen Esra Dermancıoğlu’nun da imajını yenilediği anlaşılmakta.

Esra Dermancıoğlu imaj tazeledi! Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı? 8

Hal böyle olunca herkesin aklına da dizideki sahnelerinin çekilmiş olduğu ve ayrıldığı geldi ama alınan kulis bilgisine göre Esra Dermancıoğlu’nun bir süre daha dizide kalması gerekiyor.

Esra Dermancıoğlu imaj tazeledi! Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı? 9

Zira oyuncunun 85. bölümde ayrılacağı belirtilmekte. Bu hafta bölüm yılbaşına geldiği için yayınlanmadı ama haftaya 79. bölümü ekrana gelecek. Yani daha 6 bölüm dizide yer alacak.

Bu nedenle Esra Dermancıoğlu’nun imaj tazelemesi biraz kafaları karıştırdı!