Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hande Soral ortaya çıkıyor! Görüntüler şaşırttı! Neler oluyor neler!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hande Soral ortaya çıkıyor! Görüntüler şaşırttı! Neler oluyor neler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de Perşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni bir isim daha katılıyor. Bir süre önce diziye geleceği öğrenilen Hande Soral’ın sonunda göründüğü yeni fragman heyecan yarattı. İki hafta kadar önce Adana’ya çekimler için giden oyuncu, yeni bölümde ilk kez ortaya çıkacak.

Ümit isimli Çukurova’ya gelen bu güzel ve alımlı kadın herkesin ilgisini çekiyor. Dizide tam olarak kim olduğu henüz merak konusu ama yeni bölüm tanıtımında Demir ile karşılaşmaları ve el sıkışmaları da dikkatleri çekiyor.

Bu arada yeni yılın ilk bölümünde ise Yılmaz’ın dramatik cenaze törenini izleyeceğiz. Kaza sonrası yaşayan ancak hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan Yılmaz, en azından Züleyha ve Müjgan’ın barıştığını görüp, çocuklarıyla da kucaklaştıktan sonra öldü.

Uğur Güneş’in diziden ayrılmasının ardından diziye yeni bir hareket katacak isim olan Hande Soral geliyor. İzleyici, fragmanı görür görmez, Demir ve Ümit’in aşk yaşaması beklentisinde olduklarını da ortaya koydular.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hande Soral ortaya çıkıyor! Görüntüler şaşırttı! Neler oluyor neler! 7

Züleyha’nın yeniden Yamanlar’ın konağına dönerek hanım ağalığa geçtiği görülürken, Fekeli’nin yeğeni Fikret’in ise Adnan Yaman’ın mezar taşını parçaladığı görüntüler merak konusu oldu.

İşte Hande Soral’ın Çukurova’ya bir rüzgar gibi girdiği o sahnelerin olduğu 79. bölüm fragmanı: