Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, yine Safiye’ye bağlayıp temizliğe başlayınca, sevgilisinin kamerasından kaçamadı!

Ezgi Mola, yine Safiye’ye bağlayıp temizliğe başlayınca, sevgilisinin kamerasından kaçamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemden düşmeyen Ezgi Mola, dizide hayat verdiği Safiye kadar olmasa bile titizliğiyle dikkat çeken  bir isim. Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan bir kişi olarak hayranları tarafından ne kadar özenli, temiz ve titiz bir insan olduğunu da göstermekte. Ancak Safiye’yi oynamaya başlayınca, durumu biraz espri konusuna döndü!

Ezgi Mola, hemen her fırsatta eline süpürgeyi, bezi alıp ev temizlemeye girişiyor. Bir süredir birlikte olduğu iş insanı sevgilisi Mustafa Aksakallı da zaman zaman Mola’nın evdeki bu durumunu tiye alan paylaşımlar yapmakta.

“Yine Safiye’ye bağlamış” dedirten bir görüntüsünü de 2021’in ilk gününde paylaştı Mustafa Aksakallı. Yılbaşını evinde, katıldığı  O Ses Türkiye programını izleyerek geçiren oyuncu, anlaşılan sabah ilk iş temizliğe girişmiş!

TV8’de yılbaşı gecesi özel yayınla ekrana gelen O Ses Türkiye’de arkadaşı Enis Arıkan’a sürpriz yapmak için jüri koltuğuna oturmuştu Ezgi Mola.

Konservatuvardan beri arkadaşı olan Ezgi Mola’yı tiye alan Enis Arıkan da programda, evine misafir gittiğinde “Sen iki dakika otur, ben şurayı süpürüp geliyorum” dediğini anlatarak, Mola’nın titizliğini bir kez daha ortaya koymuştu.

Ezgi Mola, işte o akşamın ertesi sabahında elinde süpürge evinin salonunu süpürürken sevgilisi Mustafa Aksakallı da yine affetmedi ve onu çekip sosyal medyada yayınladı.

Ezgi Mola, yine Safiye'ye bağlayıp temizliğe başlayınca, sevgilisinin kamerasından kaçamadı! 9

Ezgi Mola da sevgilisinin bu paylaşımını kendi sayfasında yayınladı. Esprili kişiliğiyle tanınan oyuncu, “Hoşgeldin 2021” notuyla da yine temizlikle yıla girdiğini göstermiş oldu.

Ezgi Mola, yine Safiye'ye bağlayıp temizliğe başlayınca, sevgilisinin kamerasından kaçamadı! 10

Bu arada Masumlar Apartmanı dizisinde kız kardeşi Gülben’i oynayan Merve Dizdar’ın oynadığı Eltilerin Savaşı filminden bir kareyi de paylaştı oyuncu. Yeni yılın ilk günü Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve Merve Dizdar ile birlikte iki eltiyi oynadığı komedi filmi ekrana gelmişti.

Ezgi Mola da dizide birlikte oynadığı Merve Dizdar ile birlikte Gupse Özay’a da filmi izlediğini gösteren aşağıdaki paylaşımıyla selam gönderdi…

Ezgi Mola, yine Safiye'ye bağlayıp temizliğe başlayınca, sevgilisinin kamerasından kaçamadı! 11