Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük değişim! Bir oyuncu giriyor bir diğeri çıkıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük değişim! Bir oyuncu giriyor bir diğeri çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin reytinglerde çok yüksek rakamlar elde edemese de yayınına başarıyla devam eden ve kendine has bir izleyici kitlesi edinen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük bir değişim yaşanacak. Diziye çok önemli bir karakter eklenirken, bir başka önemli isim de veda edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Evlilik Hakkında Her Şey’in başrol oyuncularından biri olan Yiğit Kirazcı diziye veda ediyor. Edinilen bilgiye göre dizide bir zaman atlaması yaşanacağından önemli ayrılıklar olacak. Evlilik Hakkında Her Şey’de Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı da, rolü sona ereceği için diziden ayrılacak.

Zaman atlaması sonucu diziye yeni katılacak oyuncu da bir süre önce açıklanmıştı. Buna göre en son yine bir Fox TV yapımı olan Uzak Şehrin Masalı dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Barış Kılıç, dizinin kadrosuna yeni katılan isim olmuştu.

Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük değişim! Bir oyuncu giriyor bir diğeri çıkıyor! 7

Barış Kılıç, bundan böyle Fox TV’nin başarılı yapımı Evlilik Hakkında Her Şey’de izleyiciyle buluşacak. Barış Kılıç’ın canlandıracağı karakter, Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Azra’nın hayatında yeni bir sayfa açılmasını sağlayacak.

Bugüne kadar Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Yasak Elma gibi başarılı dizilerde izlediğimiz Barış Kılıç en son yine bir Fox TV dizisi olan Uzak Şehrin Masalı ile ekrana gelmişti. Oyuncunun Kürşat Eroğlu isimli karakteri canlandırdığı Uzak Şehrin Masalı, düşük reytingleri sebebiyle beşinci bölümünde final yapmıştı.