Ana sayfa Sinema Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu kariyerinin en büyük adımını mı attı?

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu kariyerinin en büyük adımını mı attı?

tarafından sule sule

Kaan Urgancıoğlu dizi dünyasının sessiz ama emin adımlarla ilerleyen oyuncusu. Bugüne kadar birçok dizide rol alan ve Yargı dizisiyle büyük çıkış yapan Urgancıoğlu’nun çok büyük bir projede yer aldığı iddia edildi.

40 yaşındaki oyuncu 2002 yılında Karaoğlan dizisiyle televizyon dünyasına adım attığında özellikle genç kızların en beğendiği oyunculardan biri olmuştu. Bugüne kadar Canım Ailem, Leyla ile Mecnun, Filinta, Karasevda gibi dizilerde rol alan oyuncu Netflix için çekilen Aşk 101’le kariyerinde önemli bir adım attı.

Basketbol koçu Kemal’i canlandıran ve rol arkadaşı Pınar Deniz’le büyük bir uyum yakaladığı Aşk 101 dizisi Kaan Urgancıoğlu’nun kariyerini daha da ileri götürmesini sağladı. Bu dizide Pınar Deniz’le olan uyumu Kanal D için çekilen Yargı dizisinin de kapısını açtı.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu kariyerinin en büyük adımını mı attı? 7

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisi deyim yerindeyse büyük bir patlama yarattı. Dizide savcı Ilgaz’ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu, performansıyla herkesten geçer not aldı.

Kariyerinde hızla ilerleyen Urgancıoğlu’nun uluslararası bir projede yer aldığı iddia edildi. Bu iddiaya göre yakışıklı oyuncu dünyaca ünlü İngiliz Yönetmen Guy Ritchie’nin birkaç ay önce Türkiye’de çektiği ve başrolünde Jason Statham, Scott Eastwood, Hugh Grant gibi önemli isimlerin yer aldığı Five Eyes isimli filmde rol aldı.

Bu konuyla ilgili ne oyuncudan ne de ajansından bir açıklama yapıldı. Ancak bazı sitelerde çıkan haberlerde oyuncular arasında Kaan Urgancıoğlu’nun isminin yer aldığı da iddia edildi. Ayrıca yaz aylarında Urgancıoğlu’nun Guy Ritchie’yi Instagram’da takip etmeye başladığı, filmin çekildiği günlerde oyuncunun dizi seti olan Antalya civarında görüldüğü de iddialar arasında yer aldı.