Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Erol, damat ve gelin adaylarını kovdu

Esra Erol, damat ve gelin adaylarını kovdu

tarafından ker_def

Atv’nin izdivaç programı Esra Erol’da locadaki adaylardan Fırat ve Yağmur’un programdakilere söylemeden dışarıda birbirlerini tanıdıkları ortaya çıktı.

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da program adaylarından Fırat Bey ve Yağmur Hanım’ın dışarı görüştükleri bir fotoğraf karesi güne damgasını vurdu. Esra Erol’da gelin ve damat adayının dışarda birlikte görüntülendiği bir görüntü canlı yayında izleyiciler ile paylaşıldı. Başarılı sunucu Esra Erol bu duruma tepkisini belli ederek, program konuklarının artık yayında olmayacaklarını bu sözler ile dile getirdi.

Esra Erol: “Bu fotoğraflardan sonra ben nasıl sizlere talip gelen kişileri nasıl buraya çıkarabilirim, kaçak göçek gizli hiçbir şey istemiyorum, yazışmalarınız, fotoğraflarınız buraya gelirse, yayınladığım gün programdan göndereceğim, açıkçası tek bir geçit yok. Bundan sonra bu şekilde olacak. Burada belli kurallar var. İnsanlar buraya gelerek bir emek veriyor. Konuklarımız programa çıkmak için günlerce heyecanla bekliyor. Bunlardan dolayı, loca arasında gizli görüşmeler varsa ve bu gizleniyorsa gelen ihbarları yayınlayıp, programdan göndereceğim.” dedi.