Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Erol, forma ve krampon çalan çocuklara sahip çıktı! Tüm ihtiyaçlarını karşılayacak!

Esra Erol, forma ve krampon çalan çocuklara sahip çıktı! Tüm ihtiyaçlarını karşılayacak!

tarafından ker_def

Atv ekranlarında uzun yıllardır program yapan sunucu Esra Erol, Adana’da yaşanan olay sonrasında 12 çocuğu topluma kazandırmak için yardım edeceğini açıkladı!

Televizyongazetesi/Detay – Adana’da Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) mücadele eden Kiremithane Spor’un tesislerine girilmiş ve skorboard ile futbolcularının kramponları, formaları ve futbol topları çalınmıştı.

Şaşkınlık yaratan bu durum sonrasında Takım, karşılaşmalara başka kulüplerden gönderilen forma ve kramponlarla çıkmıştı.

Hırsızlığı gerçekleştiren 12 çocuk, çaldıkları forma ve kramponlarla boş arazide maç yaparken yakalanmışlardı.

Bu olayın içini acıttığını söyleyen Esra Erol, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla, çocukların topluma kazandırılması için elinden geleni yapacağını belirtti.

İşledikleri suç yüzünden çocukların köşeye itilmesine razı gelinmemesi gerektiğini belirten Esra Erol, instagram sayfasından şu açıklamayı yaptı:

12 evladın tüm takım ihtiyacları ben karşılayacağım. Onları kazanmalıyız.
Bu suç yüzünden bir kenara itmeyeceğiz. Onları kazanacağız?

İşledikleri suç nedeniyle haklarında yapılacak işlemlerin ardından.
Onları kazanmalıyız.
Futbol oynamak için krampon ve forma çalan 12 çocuk haberi beni çok yaraladı. İşledikleri şuc ortada bir de niyetleri. Onları kazanacağız…

Esra Erol, forma ve krampon çalan çocuklara sahip çıktı! Tüm ihtiyaçlarını karşılayacak! 7