Ana sayfa Dizi Haberleri Ev Yapımı dizisi için TRT ve Birol Güven’e övgüler üst üste geldi!

Ev Yapımı dizisi için TRT ve Birol Güven’e övgüler üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Perşembe günü Birol Güven imzalı Ev Yapımı dizisinin ilk bölümü yayınlandı. 16 Nisan Perşembe yani dün akşam da ikinci ve üçüncü bölümler peş peşe izleyici ile buluştu. Çekim kalitesi ve esprileriyle dizinin tutacağı ilk bölümlerden belli oldu. Seksenler dizisi oyuncularının rol aldığı Ev Yapımı, koronavirüs günlerinde TRT’nin önemli bir açılımı olarak dikkat çekti.

Evlerinde teknik imkanların sağlandığı bir ortamda oyuncuların aileleri ile dayanışma halinde ve birlikte rol alarak yer aldıkları Ev Yapımı dizisi, evden de dizi çekilebileceğini kanıtladı.

Birol Güven’in TRT’den teklif geldikten hemen sonra senaryosunu yazıp, kendisini ve ailesini de birleştirici unsur olarak konumlandırdığı Ev Yapımı dizisi için sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapılıyor. Dizinin bu konseptini çok beğendiklerini belirten izleyicilerin yorumlarını twitter ortamında bulabilirsiniz.

“TRT bu konuda çok farklı, çok iyi iş olmuş” diyerek koronavirüs günlerini fırsata dönüştüren TRT’ye birçok övgü geliyor. Sosyal medyaya dizi hakkında birçok olumlu mesaj yansıması deneysel bir iş olarak ortaya çıkan Ev Yapımı dizisinin ilerleyen dönemlerde çok önemli sonuçlar doğurması, arkasından birçok farklı dizinin ortaya çıkmasına sebep olabilir.

İşte sosyal medyaya yansıyan bazı yorumlar:

Ev Yapımı dizisi için TRT ve Birol Güven'e övgüler üst üste geldi! 8 Ev Yapımı dizisi için TRT ve Birol Güven'e övgüler üst üste geldi! 9