Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur dizisinin Hale’si Elif Doğan’ın büyük değişimi!

Çukur dizisinin Hale’si Elif Doğan’ın büyük değişimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Laftan Anlamaz isimli dizideki Suna karakteri ile kariyerine başlayan Elif Doğan, ardından Hayat Bazen Tatlıdır, Darısı Başımıza, Çukur ile Zengin ve Yoksul dizilerinde rol almıştı.

Çukur’da Hale karakteri ile dikkat çeken Meliha’nın gençliğini oynayan Elif Doğan,koronavirüs günlerinde neler yaptığını Habertürk’e anlattı. Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sinemadaki ilk başrolünde yer alan oyuncu, daha önce de Kayıp İnci ve Bezmi Ezel isimli filmlerde rol almıştı.

Bu süreçte evde bulunduğunu belirten oyuncu, kendi kendine vakit geçirmeyi özlediğini söyledi. Doğan, “Bol bol meditasyon yapıyorum. Aksi takdirde endişelenmemek elde değil. Çalışma hayatından fırsat bulamadığım hobilerime çokça vakit ayırıyorum, geliştiriyorum” bilgisini verdi.

Çukur dizisinin Hale'si Elif Doğan'ın büyük değişimi! 7

Kitaplara sardığını, mutfakta zaman geçirdiğini belirten oyuncu, evcimen bir insan olduğu için de zorluk çekmediğini anlattı. Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu zor günlerin bir an önce geride kalmasını da dileyen oyuncu, yaz aylarında bugünlerin geride kalacağını vurguladı.

Elif Doğan, “O sıcak güneşi yüzümde hissetmeyi, kaygısızca temiz havanın ve sabahlara kadar arkadaşlarla sohbetle geçen yaz akşamlarının keyfini çıkarmayı iple çekiyorum” diye konuştu.