Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sedef Avcı, karantina sürecinin acı gerçeğini anlattı!

Sedef Avcı, karantina sürecinin acı gerçeğini anlattı!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Sedef Avcı, koronavirüs pandemisi nedeniyle oğlu Can ve eşi Kıvanç Kasabalı ile karantina altında olduklarını söyledi.

MAG dergisine konuşan oyuncu, evde zamanın nasıl geçtiğini anlatırken, aslında insanın her duruma hızla adapte olabildiğini ve geçmişi kısa sürede bir kenara bırakabileceği acı gerçeğini de ifade etti.

Elindeki ile yetinmeyi bilen Sedef Avcı, evde ailece bol bol oyunlar oynadıklarını ve birbirlerine zaman ayırdıklarını belirtti. Sahilde yürümeyi özleyen oyuncu, tüm sevdiklerine de sarılmak istiyor. Sedef Avcı, karantina sürecinin kendisinde nasıl bir değişim yarattığını ise şöyle anlattı:

“ Evde çok durabilen birisi değilim. Sürekli hareket halinde olmayı, dışarıda vakit geçirmeyi çok severim. Evde vakit geçirip kendimi dinleme fırsatım oldu. Evde yapmam gereken, beni bekleyen bir sürü iş vardı, onları yaptım.

Sedef Avcı, karantina sürecinin acı gerçeğini anlattı! 7

İnsan her şeye alışıyor. İlk etapta saatler geçmiyordu, şimdi ise günler çok hızlı geçiyor. Yeni bir ev rutinimiz oluştu. Şu an, her şeye rağmen, hayattan keyif almaya çalışıyorum. Bu süreçte elimdekiyle yetinmeyi, her durumda ayakta kalmayı öğrendim.”