Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in büyük hayali koronavirüse takıldı!

Bergüzar Korel’in büyük hayali koronavirüse takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçen yılın başlarında Kızlar ve Oğlanlar isimli tek kişilik oyununu sergilemişti. Bergüzar Korel, hamileliği nedeniyle bu sezon doktor tavsiyesi üzerine sahneye çıkmadı. 2020 yılının Nisan ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getiren ünlü oyuncu, yeniden sahnelere çıkmanın planlarını yapıyordu. Ancak koronavirüs bu planları bozdu.

Bergüzar Korel, koronavirüs pandemesi olmasaydı Mayıs ayında oyunu için sahneye çıkmayı planlıyordu. Instagram’da canlı yayına katılan oyuncu, yaptığı açıklama ile dikkatleri çekti.

Bergüzar Korel, “Gerçekten çok hayalim vardı. Ben Mayıs’ta sahneye çıkarım diyordum ama dünya düzeni, bu virüs izin vermedi. Her halde en doğru zamanda tekrar buluşacağız seyirci ile. Çok özledim gerçekten” diye konuştu.

Tiyatro ve sinema sektöründe en çok konuşulan konu yeni düzenin nasıl olacağı… Toplu olarak insanları yan yana oturduğu her iki sanat dalında artık bu kadar büyük kalabalıkların bir araya gelmesinin pek de kolay olmayacağı düşüncesi var.

Tiyatro ve sinema ile uğraşanların aklı da bu konuya takılı kalmış durumda. Bergüzar Korel, yeni düzenin nasıl olacağını merak eden isimlerden birisi. Oyuncu, “Bu dönemde tiyatrolara sahip çıkılması gerektiğini söyleyelim” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.