Ana sayfa Dizi Fragmanları Eve Dönüş 8. bölümde dengeler çok değişecek

Eve Dönüş 8. bölümde dengeler çok değişecek

tarafından ker_def

Eve Dönüş 8. Bölüm Fragmanı

Dengeler Değişiyor…

Kürşat, bulduğu kolyeyle artık Leyla’nın Pınar ile bağlantısı olduğundan emindir. Leyla (Pınar) Kürşat’ın bu şüphesini yok etmek için onu Aşıklar Tepesi’ne götürür. Uçurumun kenarında hatırladıklarının etkisiyle yıkılan Kürşat, teselliyi Leyla’nın yakınlığında bulur. Onların bu yakınlaşmasını gizlice izleyip fotoğraflayan İpek, bu durumu Yusuf ile yakınlaşmak için kullanır. Leyla ve Kürşat’ın birlikte fotoğraflarını gören Yusuf’un, Leyla’ya olan güveni iyice sarsılır. Genç adam İpek ile birlikte Vedat ve Leyla’nın ilişkisini araştırmaya başlar. Bu araştırma Yusuf’u Vedat’la ilgili yeni bilgilere de ulaştıracaktır.

Kürşat’ın Leyla’ya yapacağı beklenmedik teklif karşısında genç kadının Yusuf ile arası açılırken, yaşanan durum karşısında kendini kaybeden Canan, ise tüm sinirini Elif’ten fazlasıyla çıkarmaya devam eder. Leyla’nın teklifi kabul etmesiyle konakta bütün dengeler değişecektir.

Cengizhan cinayetinde baş şüpheli olarak sorguya alınan Oflaz, emniyetin ortak kararıyla görevden alınır. Mesleğini, hayatını kaybetmiş kabuğuna çekilmişken Leyla’nın ziyareti Oflaz’ın acısını daha da arttırır. Leyla, Canan’ın bebeğinin kendisinden olduğunu söyler. Bunun üzerine gözü dönen Oflaz, Kürşat’ı öldürmek için peşine düşer. Aynı anda Elif de annesinin doğum günü için bir parti hazırlamış, tüm sevdiklerini toplamıştır. Bu sürpriz parti Oflaz’ın davetsiz katılımıyla kâbus gibi bir geceye dönüşür…Yayın Tarihi : 2 Aralık 2015 / Çarşamba
Yayın Saati : 20.00

Yapımcı: Yalçın Şen
Yönetmen : Kartal Çidamlı
Senaryo: Ahmet Saatçioğlu
Oyuncular: Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Leya Kırşan ve Edip Saner.