Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel 34. bölümde Begüm şoke etti

Poyraz Karayel 34. bölümde Begüm şoke etti

tarafından ker_def

Begüm, Klinikten Kaçıp Sinan’ı Kaçırıyor.
Poyraz ve Ayşegül Fena Halde Köşeye Sıkışıyor.

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, sevilen dizisi “Poyraz Karayel” Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu eder, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer. Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterir. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştır… Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya devam eder. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır. Bunu son anda haber alan Poyraz Sadreddin’i başı belaya girmeden kurtarabilecek midir?

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Limon Film
Yapımcı : Hayri Aslan
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı
Senaryo : Ethem Özışık
Görüntü Yönetmeni : Haluk Erkan
Sanat Yönetmeni : Serkan Özer
Oyuncular : İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Özkan Uğur (Adil Topal), Fırat Çelik(Mete), İdil Fırat (Despina Petridis),Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgençen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Yayın Tarihi :02 Aralık Çarşamba/2015 Yayın Saati :20.00