Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sağ gösterip sol vurdu! İzleyiciden tepki gecikmedi!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sağ gösterip sol vurdu! İzleyiciden tepki gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, ekranın en iddialı dizilerinin yer aldığı akşam reytingleriyle kanalın da yüzünü güldürüyor. Şimdiye kadar 15 bölümü yayınlanan dizinin oyunculukları beğeni toplarken, hikayede de kimi zaman dram ve komedinin iç içe harmalanması izleyicinin de hoşuna giden bir ayrıntı.

Oyunculuklarıyla güçlü isimleri bir araya getiren yapım, Salı günleri Masumlar Apartmanı ve Destan gibi iki iddialı yapımın karşısında zorlu bir sınav veriyor ama kemik izleyicisi ile de reyting tablosunda hatırı sayılır bir yer alıyor.

Son dönemde artan koronavirüs vakaları nedeniyle pek çok dizi setinde çalışmalar durdurulmuştu. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinde de benzer bir durum yaşandı. Başrol oyuncularından Gökçe Bahadır da koronaya yakalanan isimler arasındaydı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sağ gösterip sol vurdu! İzleyiciden tepki gecikmedi! 8

Kadrosunda ayrıca Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin de olduğu sevilen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyordu. Yılbaşından sonra iki hafta ara verilen dizinin bu hafta 15. bölümünün yayınlanacağı dizinin twitter sayfasında da yer almıştı.

Fakat hafta içinde Fox TV’de diziyi göremeyen izleyiciler, sosyal medyadan sitemlerini dile getirdiler. Bir açıklama yapılmadı ama yeni bölüm fragmanı ile birlikte 15. bölümün 18 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacağı duyuruldu. Böylelikle dizi 3 hafta ara vermiş oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sağ gösterip sol vurdu! İzleyiciden tepki gecikmedi! 9

Paylaşılan fragmanda Azra bir kez daha Sergen tarafından kandırılacak… Sergen’in boşanmamak için çevirdiği numaralar, Azra’yı en sonunda çıldırtacak… Mahkeme salonunda Sergen’e hakaret eden Azra, adeta çıldırıyor.

Gökçe Bahadır, son günlerde Kulüp isimli Netflix dizisindeki Matilda karakteri ile de çok konuşuluyor. Başarılı işlere imzasını atan oyuncuya 2021 yılı gibi 2022’nin de çok iyi geleceği anlaşılıyor.

Şimdiye kadar 14 bölümü yayınlanan ve bir süredir de ekranda olmadığı için hayranlarını sabırsızlandıran dizinin güçlü bir hikayesi ve etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin 15. yeni bölümünden ilk fragman: