Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinden kopuşlar artıyor! Gidişat endişe verici bir hal almaya başladı!

Teşkilat dizisinden kopuşlar artıyor! Gidişat endişe verici bir hal almaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat, geçtiğimiz sezon Mart ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Dizinin başrol oyuncuları Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’un ekran uyumu beğeni toplarken, aksiyon sahneleriyle de dikkat çekti proje. TRT’nin sevilen dizisi, ilk sezonda büyük bir çıkış yakalamayı da başardı.

Tims&B Productions imzalı Teşkilat, büyük bir emek ve uzun bir hazırlık sürecinin ürünü. Hikayesi ve özenli gerçekçi kurgularıyla da izleyicinin beğendiği bir yapım olmayı başardı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Teşkilat, kemik bir izleyici kadrosuna sahipti.

Ancak ikinci sezonuyla birlikte dizinin devam eden bölümlerinde izleyiciden kopuşlar başladı. Çift haneli reytingleriyle rakiplerini sollayan diziye ilginin yavaş yavaş düşmekte olduğu, son reyting tablolarında da görülüyor.

Özellikle Pazar akşamları Yargı dizisinin hızlı yükselişi ile birlikte, Teşkilat’ı da sarsan bir durum oluşmaya başladı reytinglerde. Yargı’nın AB ve ABC+1 kategorilerinde, Teşkilat’ın daha önceki reyting oranlarını yakaladığı görülüyor.

Teşkilat dizisinden kopuşlar artıyor! Gidişat endişe verici bir hal almaya başladı! 7

Fakat Yargı’nın yükselişi, aynı zamanda Teşkilat’ın da gözden düşmeye başlamasının da bir göstergesi! İzleyicinin diziden uzaklaşmaya başlamasındaki bir başka etken de Fox TV’nin çok konuşulan yeni eğlence programı “Maske Sen Kimsin?”

Teşkilat dizisinden izleyicinin kopma süreci nereye kadar sürer bunun senaryodaki gidişat belirleyecek ama ilk sezona göre ilginin azalması, diziyi takip edenleri de endişelendiren bir gelişme. Hikaye ve kurgu, pek çok izleyici tarafından birinci sezona göre daha başarılı bulunmakta. Yine de reytingler düşüşte.

29. bölüm reytinglerinin düşük gelmesinden sonra gözler şimdi 30. bölümde. İzleyiciyi yine heyecanlı bir bölüm bekliyor. Bakalım, yarı akşam (16 Ocak Pazar) ekrana gelecek olan bölüm reytinglerinde bir toparlanma yaşanabilecek mi?

İşte dizinin heyecanla beklenen 30. bölümünden ilk fragman: