Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinin Feris’i Canan Ergüder, yeni projesiyle ekranlara bomba gibi dönüyor

Menajerimi Ara dizisinin Feris’i Canan Ergüder, yeni projesiyle ekranlara bomba gibi dönüyor

tarafından kadir kadir
Canan Ergüder oğlum dizisiyle ekranlara dönüyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle gönüllerde taht kuran Canan Ergüder, başarılı diziyi kansere yakalanması nedeniyle son sezonunda bırakmak zorunda kalmıştı.

Geçtiğimiz nisan ayında meme kanseri olduğunu açıklayan güzel oyuncu Canan Ergüder, yoğun bir tedavi süreci ve kemoterapinin ardından sağlığına kavuştu.

Sağlığına kavuşur kavuşmaz eski temposuna geri dönen ve yeni proje çalışmalarına başlayan oyuncunun sosyal medyada yer alan sağlıklı ve neşe dolu görüntüleri hayranlarını da sevindirdi.

Canan Ergüder’in seslendirmesiyle yayınlanan yeni dizi Oğlum’da başarılı oyuncu Demet karakterini canlandıracak.

Canan Ergüder - Maria Claire röportajı
Marie Claire’in ocak sayısına kapak yıldızı olan oyuncu diziyle ilgili gelen “Yeni projeniz, yaşadığınız bu süreçten sonra çok da uzak bir hikaye değil sanki” yorumuna şu yanıtı verdi:

“Hayatta böyle şeyler oluyor. Bunları geri tepmemeye çalışıyorum. Çünkü yaşadıklarımla bağlantılı olan bir projede rol alabileceğim, yaşadığım durumdan faydalanabileceğim şeyler illa ki karşıma çıkıyor. Bu da aynen öyle oldu. Bir gün senaryo geldi ve gözlerime inanamadım.”

Bir “Ay Yapım” projesi olarak ortaya çıkan, konusu ve detayları merak edilen Oğlum dizisinde Canan Ergüder’e Songül Öden, Serhat Teoman, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Kubilay Aka gibi oyuncular eşlik edecek.

Yıllardır Türkiye’nin kanayan yarası olarak ifade edilen aile içi şiddet, kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusuna odaklanan Oğlum dizisi, çok farklı bir noktadan konuyu ele alacak ve izleyenleri hikayesiyle fazlasıyla etkileyecek.