Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik harika, dizi şahane, Gözde Türker için daha ne olsun!

Evlilik harika, dizi şahane, Gözde Türker için daha ne olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Harika karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Gözde Türker, 9 yaşından bu yana tiyatro ile ilgileniyor. Mimar Sinan Üniversitesi’nden de tiyatro bölümünü bitirerek, eğitimini sürdüren oyuncu, Kardeşlerim dizisinin en dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinde pantneri Cihan Şimşek ile sette keyifli pozlar veren Gözde Türker, 1 milyona yaklaşan instagram hesabında hayranlarından büyük takdir görüyor. Rolüyle ‘en iyi yardımcı kadın oyuncu’ ödülünün sahibi de olan Gözde Türker, aynı zamanda yeni evli bir oyuncu…

2021 yılının Temmuz ayında nişanlısı Anıl Güler ile evlenen oyuncu, Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonuna evlenmenin mutluluğu ile başladı. 17 Eylül 1995 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Safiye Hatun karakteri ile setlere adım attı.

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Melisa karakteri ile de sevilen oyuncu, İstanbullu Gelin’de de bazı bölümlerde yer aldı. Kardeşlerim projesi ile kariyerinin en güçlü adımını atan Gözde Türker, çalışmanın ve işine özen göstermenin önemine değindi.

Evlilik harika, dizi şahane, Gözde Türker için daha ne olsun! 7

Kazandığı ödülü de buna bağlayan genç oyuncu ödül törenindeki zarafeti ve güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekti.

Kardeşlerim dizisinin ekibinden birçok kişi koronavirüs olduğu için çekimler bir süre durdurulmuştu. Gözde Türker, kendisinin koronavirüs geçirmediğini ama arkadaşlarından birçok kişinin sorun yaşadığını anlattı.

Oyuncu, “Güzel bir şekilde atlattık, tam araya denk geldik. Kimsede de bir sıkıntı yok. Çekimlerimiz gayet güzel gidiyor” açıklamasını yaptı. Dizi hayranları bu sözleri duyduğu için çok mutlu olmalı. Zira ekip uzun süre sorun yaşadı ve Kardeşlerim dizisi bu nedenle de bir süre ekrana gelemedi.

Bundan sonra birçok projelerde yer alacağına inandığını belirten oyuncu, nişanlısı Anıl Güler ile Temmuz ayında evlenmişti. Oyuncu, “Şahane gidiyor. Eşim bu sürecin başından beri benimleydi, çok destek oldu. Evlilik çok güzel bir şey” ifadesini kullandı.

Bir çocuk düşüncesinin olmadığını anlatan oyuncu, işine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Gözde Türker hem iş yaşamında kendisine gelecek fırsatı tanıyan bir rolde yer alıyor hem de özel hayatını düzene sokmanın keyfini sürüyor.