Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde sorunu görüp hemen 3 adım birden atıldı!

Sadakatsiz dizisinde sorunu görüp hemen 3 adım birden atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin hikayesinin artık izleyicileri tatmin etmediği eleştirileri bir süredir yapılıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin genişletilmesi konusunda senaristler üst üste adımlar atmaya başladı.

Diziye 3 yeni sürpriz karakter katılıyor ve hikayede büyük bir değişime doğru adım adım gidiliyor… Bir mahallede 3-4 evde geçen hikaye düzeni artık izleyicileri sıkmaya başladı. Bu noktada senaristler ilk olarak Alp Akar’ın karakterini biraz daha öne çıkartma kararı aldı. Ali karakterinin kız arkadaşının babası Deniz Karaoğlu ile annesi rolünde Gizem Ünsal dizide yer almaya başladı. Yani önümüzdeki bölümlerde Alp karakteri hikayede daha çok yer edinecek.

Değişim için bu da yeterli değil ve senaristlerden yeni bir atak daha geldi. Başarılı oyuncu Serhat Parıl da hikayeye dahil oldu. Onur karakterinin gelişiyle birlikte ortalığın bir hayli karışması bekleniyor. Senaristler özellikle Onur karakterine fazla anlam yükleyecek ve bu karakter Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin öne çıkmasını sağlayacak.

Bir süredir geri planda kalan Derin, Onur ile yakınlaşma adımları ile dizide yeni bir ağırlık noktası olacak. Volkan bir yandan Aras ile diğer taraftan Onur ile iyice sıkıştırılacak.

3 yeni oyuncunun dahil olduğu Sadakatsiz dizisinde çekimlere bir süre ara verildi. Başrol oyuncusu Cansu Dere’nin koronavirüse yakalanması nedeniyle sette kısa süreli bir duraklama yaşanacak.

Ancak senaristlerin sosyal medyada da oluşan eleştirileri dikkate alarak yeni adımlar atması hikayede önemli değişimler yaşanacağını ortaya koyuyor.