Ana sayfa TV Programları Evrim Akın gitti, Çocuktan Al Haberi programını, Güldür Güldür’ün sevilen ismi sunacak

Evrim Akın gitti, Çocuktan Al Haberi programını, Güldür Güldür’ün sevilen ismi sunacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında uzun yıllardır devam eden ve Oyuncu Evrim Akın’ın sunumuyla da özdeşleşen Çocuktan Al Haberi programı, yeni sezonda yeniden ekranlara gelecek. Ancak bu kez programın sunuculuğunu başka bir isim yapacak. Evrim Akın, geçtiğimiz yıl Güldür Güldür’ün kadrosuna katılmıştı ancak bu sezonda olmayacak. Akın’ın, hafta sonları yayınlanan Çocuktan Al Haberi programından da ayrıldığı öğrenildi.

Yerine kimin geldiği ise kısa bir süre önce belli oldu. Güldür Güldür’ün uzun yıllardır ekibinde yer alan Doğa Rutkay, Çocuktan Al Haberi programının yeni sunucusu oldu. Rutkay’ın iki yaşına giren Rutkay Kerim ve Piraye isimli ikizleri bulunuyor. Anne olduktan sonra oyuncunun bu programı sunması da ayrı bir renk katacak.

Sosyal medyada çocuklarının gelişimleriyle ilgili deneyimlerini takipçileriyle paylaşan, uzmanlardan öğrendiklerini sık sık aktaran Doğa Rutkay, hatırı sayılır bir takipçiye sahip ve ilgiyle izleniyor. Muhtemelen onun sunumuyla Çocuktan Al Haberi programı da ilgi çekecek.

Evrim Akın gitti, Çocuktan Al Haberi programını, Güldür Güldür'ün sevilen ismi sunacak 8

Aslında Doğa Rutkay bir süredir bir sürprizi olduğunu sosyal medyadan duyurmaya başlamıştı takipçilerine. Merakla beklenen sürprizin bu program olduğu yeni ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir paylaşımına, Okan Bayülgen’in programlarının uzun yıllar yapımcısı ve aynı zamanda sağ kolu olan Reyhan Tüysüz’ü de etiketlemişti. Bu paylaşımın ardından, Doğa Rutkay’ın sürpriz projesinin yavaş yavaş gelmekte olduğu da anlaşıldı.

Durum bugün nihayet ortaya çıktı. Doğa Rutkay, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak, Show TV’nin yıllardır devam eden ve Evrim Akın’ın uzun yıllar sunduğu Çocuktan Al Haberi programını sunacağını açıkladı.

Evrim Akın gitti, Çocuktan Al Haberi programını, Güldür Güldür'ün sevilen ismi sunacak 9