Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, gayet net konuştu! Çok üzüldü, içini döktü, son sözü Frida’ya bıraktı!

Demet Özdemir, gayet net konuştu! Çok üzüldü, içini döktü, son sözü Frida’ya bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son dönemin çok konuşulan başarılı genç oyuncularından Demet Özdemir, hakkında çıkan bazı haberlere isyan etmiş ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Oyuncunun 2017 yılında ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ isimli filmde rol aldığı Uraz Kaygılaroğlu ile aralarında bir ilişki olduğu şeklindeki haberler, oyuncuyu çok üzmüş ve hissettiklerini paylaşmıştı.

Erkenci Kuş dizisinin ardından tv8’de İbrahim Çelikkol ile birlikte oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan oyuncu, Kaygılaroğlu ile aralarındaki aşk dedikoduları çıkarılan haberler için magazin basınına sitem etti. Oyuncunun bu sitemi büyük dikkat çekerken, daha sonrasında ise sosyal medya hesabından başka bir paylaşım dikkat çekti.

Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan Demet Özdemir, açıklamasından şunları söylemişti: “Uzun zamandır biter, zamanla durulur diye düşünüp sustuğum hakkında çıkan asılsız haberlerle ilgili sizi biraz meşgul edeceğim. Her defasında şaşkınlıkla okuduğum bazen üzüldüğüm bazen çok güldüğüm haberlerin son bulması adına sizinle bu duyumu paylaşmak zorunda hissediyorum.

Demet Özdemir, gayet net konuştu! Çok üzüldü, içini döktü, son sözü Frida'ya bıraktı! 10

Benim de herkes gibi herkes kadar, sohbet ettiğim, dost olduğum erkek arkadaşlarım, onlar dışında da karşılaştığımda merhabalaştığım tanıdıklarım var. Size göre 3 günde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi görünsem de uzun zamandır bir ilişkim yok. Yoğun bir tempoda çalışıyor, ara verdiğimde tatil yapıp, arkadaşlarımla vakit geçirip, herkes kadar hakkım olan hayatımı yaşamaya gayret ediyorum. Ve artık tanımadığım sadece merhabam olan ya da dostum olan insanlarla sevgili olarak anılmaktan çok yoruldum.

Sorularınızı her zaman güler yüzle, sevgiyle cevapladım, işinizi yapıyordunuz. Aynı şekilde sizler de aynı saygıyla yaklaştınız yüz yüze her geldiğimizde. Arta kalan zamanda da sizlerden tek ricam, emin olmadan, araştırmadan hakkımda haber yapmamanızdır. Çok bir şey istediğimi düşünmüyorum. Anlayışınızı bekliyorum. Sevgiler…”

İçindeki duyguyu Frida Kahlo’nun sözüyle aktardı…

Demet Özdemir’in bu paylaşımı sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımı da dikkat çekti. Oyuncu, dünyaca ünlü Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun bir sözüyle içindeki duyguları bir kez daha aktarmak istemiş anlaşılan…

İşte o paylaşım:

Demet Özdemir, gayet net konuştu! Çok üzüldü, içini döktü, son sözü Frida'ya bıraktı! 11

Genç oyuncu, bu paylaşımının arkasına, bir süredir iyi dost oldukları ve yaz tatilinin bir bölümünü birlikte geçirdikleri Saadet Özsırkıntı ile bir fotoğraflarını koydu. Aralarından su sızmadığı görülen iki ismin keyifli halleri fotoğrafa yansıdı. Saadet Özsırkıntı bilindiği gibi uzun yıllardır tv8’in program sunucularından. Acun Ilıcalı’nın ekibinde yer alan Özsırkıntı, bir süredir O Ses Türkiye ekibinde.

Demet Özdemir, gayet net konuştu! Çok üzüldü, içini döktü, son sözü Frida'ya bıraktı! 12

Sürpriz proje merak konusu oldu…

Bu arada tüm bu tatsız olayların yanında Demet Özdemir, yeni ve sürpriz bir projenin duyurusunu da kendi sosyal medya hesabından yaptı. Bir seslendirme stüdyosunda olduğu anlaşılan oyuncunun yeni projesinin ne olduğu anlaşılamadı ama şarkı söylemediğini şu esprili sözlerle dile getirerek “Korkmayın şarkı söylemiyorum. Çok yakında görürsünüz” diyerek takipçilerini merakta bıraktı…

Demet Özdemir, gayet net konuştu! Çok üzüldü, içini döktü, son sözü Frida'ya bıraktı! 13